Om oss

BX3M Måleri AB är en personlig målerifirma som lägger stort fokus på nöjda kunder. Vi jobbar med stor yrkesstolthet och noggrannhet. Våra kunder ska alltid vara så nöjda, så att inte bara de själva återkommer utan även tipsar vänner och bekanta om oss.

När vi i slutet på 2014 bestämde oss för en nystart, var det med idén om att vi ville förenkla för våra kunder. Behoven från kunderna att komma med helhetslösningar har ökat kraftigt den senaste tiden och vi ville vara med för att kunna uppfylla kundernas önskemål. Det finns en stor fördel för kunden att slippa ha med flera olika företag att göra när man tar sig an t.ex. en renovering.

Vi jobbar efter fyra grundpelare:

  • Service. Kundens behov kommer alltid först, tillsammans vill vi skapa en trevlig miljö att arbeta i och ett trevligt bemötande för kunden.
  • Tillförlit. Otroligt viktigt för oss, i vår bransch, att inte komma med löften som vi inte kan genomföra. Både gällande tidsplan eller utförande av arbete.
  • Kompetens. Att ständigt utveckla oss själv och vår egna kunskaper, för att alltid kunna tillgodose kunden behov.
  • Trygghet. Det viktigaste är att kunden känner sig trygg med att välja oss. Efter utfört arbete går vi igenom jobbet för att säkerställa att kunden är nöjd!

Vi utför uppdrag inom alla in- och utvändiga måleriområden till både privatpersoner och företag.  Självklart kan du som privatperson utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss. Läs mer om ROT-avdraget här.

 

Kommentera